tisdag 19 juli 2011

söndag 17 juli 2011


Idag har jag befunnit mig på Barnens dag i Sjökvarteret och ansiktsmålat. Roligt men stressande med en kö som växer och otåliga kids, och föräldrar, framförallt. Det blev en hel del spindelnät, hello kittys, fjärilar, blomrankor, blixtar och ormar.. Jag har saknat att rita och måla, ska sätta igång med det igen.

fredag 15 juli 2011

eeeh


Just nu och hela veckan framöver jobbar jag fulltid på Emmaus. Efter tre dagar känner jag mig redan sliten, även om jag älskar allt som har med second-hand att göra. Det är kul att träffa allt möjligt folk också.. idag trotsade en något äldre herre min privata sfär och stegade in bakom disken och frågade om vi säljer pornografisk litteratur.!? Rätt absurt faktiskt.
Annars är det bara jag, John och Sara hemma eftersom de andra är på folkmusikfestival i Kaustby, jag tror inte vi kommer tajma alltför många dagar hemma tillsammans i sommar.

tisdag 12 juli 2011

Annika!








Från lördag till tisdag har Annika bott hos mig. Det har varit sjukt trevligt att hänga med denna Sundsvallsbo, jag tycker hon kunde ha stannat här fast hela juli. Vi har badat, gjort kollagetavlor, fotat, besökt loppisar och cyklat massor. En Annika fattigare, men en Elina rikare nu när hon kommit hem efter en vecka i Danmark..

söndag 3 juli 2011

fulländat


På midsommarafonen dekorerade vi chokladtårtor. Såhär fint blev Elinas verk!