torsdag 28 oktober 2010

kreation


Hej! Imorgon åker jag hem till Åland. Ska träffa Malin i Stockholm, och sen ta kvällsfärjan hem med Elina. Hon har konsert på biblioteket i Mariehamn tillsammans med en pianist. Ska bli skönt med en veckas ledighet!
På bilden ser ni min halsduk i rött, orange och rosa, designad och tillverkad av Ilse Berg från SALT.

tisdag 26 oktober 2010

Elle


Det har varit åtminstone en konsert i veckan här hittills. Igår operan Diptyk på teatern, ikväll konsert med Weberkvartetten. Termosmuggen i bilden är en ny nära vän, den följer med mig överallt och serverar alltid rykande hett te!

söndag 24 oktober 2010

Nykomling


Har länge spanat på ett rätt övergivet bord i korridoren. Idag tog jag mod till mig och adopterade det till mitt rum.

lördag 23 oktober 2010

ljust


Såhär fint var det en morgon när jag vaknade. Men vi går helt klart mot kyligare tider nu, även om det inte har snöat här ännu. Gårdagskvällen blev en myskväll. Nu promenad till Erikshjälpen, och Coop, som har rea på lösgodis, haha. Ha en fin lördag!

torsdag 21 oktober 2010

mönster


Idag har vi sjungit ensemble och haft en liten renässansdans-uppvisning iförd stiliga kläder (och mustasch för min del) inför de andra. Dessutom har jag och Rasmus lagat soppa och äppeldessert till 12 pers. Nu ska här sovas.
På bilden ovan ser ni krympplast som jag ritade på hos min moster. Det är bara att klottra och sen lägga in i ugnen så krymper det och blir såhär fint.

lördag 16 oktober 2010

Urdjur


Denna silvriga ödleklocka gör sig inte riktigt på bild. Jag köpte den på Erikshjälpen för ett tag sen. Den har fått hedersplatsen på anslagstavlan. Igår var vi till Cupan, en annan loppis här. Vi hade också körkonsert i kyrkan kl 10 på kvällen igår. Därefter drog vi ut i natten..

fredag 15 oktober 2010

@Härnösand





Här ser ni hur min lya ser ut på internat Laxen. Toalett ingår och så delar vi kök ett gäng. Eftersom vi körde bil hit så kunde jag ta med mig en del prylar. Häromdagen tyckte jag att det var väldigt tomt på väggen mittemot skrivbordet så jag spikade upp sidengardiner från Ikea där. De blommiga gardinerna är Ann Granlund-design. ;) De flesta som kommer in i mitt rum får en liten färgchock och blir förvånade över att det är så rosa..

fredag 8 oktober 2010

lördag 2 oktober 2010

sken


Såhär mystiskt blev det när jag i misstag hade blixten på när jag skulle plåta dikten/låttexten i det senaste inlägget.
Måste säga att gårdagskvällen var otroligt bra. Den inkluderade konsert, raggarrunda genom härnösands city, Jam på Bittens och dans på Svenssons. Jag och fyra folkmusiktjejer bilade till något ställe ute i skogen i Sundsvallstrakten där det bjöds på middag och fin konsert med Rana. Sen mötte vi upp de andra på Bittens och där inne satte vi oss och spelade. Jag har saknat folkmusik! Ikväll blir det jam och fest igen.